passrecruitingicon3

Pass Bygg AS

Ønsker du å jobbe i Pass Bygg?

Med over 20 års erfaring, samt kjerneområde i Øyer og Gudbrandsdalen, er Pass Bygg AS en solid og pålitelig arbeidsgiver, med god tilstedeværelse i det lokale markedet. Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere som kan bidra til å gjøre Pass Bygg AS til en enda bedre bedrift, både for ansatte og kunder. Dersom du ønsker å bli en del av Pass Bygg AS kan søkand sendes til post@passbygg.no eller ta kontakt på +47 99 37 46 00.

Tømrere

Pass Bygg AS utfører alle slags type tømrerarbeider, noe som også fører til en variert arbeidshverdag for våre håndtverkere. Vi er alltid på utkikk etter gode tømrere som kan jobbe selvstendig og godt sammen med andre. Vi kan tilby en hyggelig arbeidsplass med gode kollegaer, et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Servicemedarbeidere

Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av servicetjenester. Med stadig økende etterspørsel av rengjøring og tradisjonelle vaktmestertjenester ønsker vi derfor å utvide serviceavdelingen vår. Arbeidsoppgaver kan være snømåking, vedlevering, tilsyn av ulike bygg, samt rengjøring. Både deltid og fast ansettelse kan være aktuelt.

Sesonghjelp

Med stor oppdragsmengde knyttet til snømåking og sommervedlikehold er Pass Bygg AS på jakt etter arbeidsvillige sesongmedarbeidere både sommer og vinter. På grunn av arbeidstider i helger, feier og til tider ettermiddager, kan dette også være en fin jobb for ungdom/studenter som ønsker en jobb som lar seg kombinere med studier.

KONTAKT

Landåsvegen 2, 2626 Øyer

post@passbygg.no

+47 99 37 46 00

Passbygg AS

© 2020 Pass Bygg. Snekret sammen av Luddigweb AS

Snøbrøyting

Våre servicemedarbeidere utfører alle typer snøbrøyting. Det kan være seg traktorbrøyting av veier og innkjørsler, eller håndmåking av gangveier, tak og terrasser. I tillegg til faste avtaler med sameier og privatpersoner, tilbyr vi oppdrag enkeltvis. 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next