Referanser

Alt fra A til Å

passicon2

Drømmer du om hytte i Hafjell?

Drømmer du om brune tømmervegger, avkobling fra hverdagen med alpinbakker og skiløyper som nærmeste nabo og en samlingsplass for hele familien? Orginale tømmerhytter har vært et av våre store kompetanseområder i alle år og hvis det er noe vi virkelig kan er det dette.

Vi i Pass Bygg AS legger stor stolthet i arbeidet vi gjør. Her vil du finne noen referanseprosjekter, samt pågående prosjekter.

Bo Lindblad

Hafjell Skavlen

Restaurant & Servering

På toppen av gondolen ligger Mosetertoppen og Skavlen. Vi satte opp bygget i sin tid og har siden da utført diverse oppusningsarbeid på innsiden.

Mosetertoppen

Klart til sesongen 2019-2020 sto Sætra på Mosetertoppen. Med over 70 nye sitterplasser og uteservering er tilbudet nå enda større for både alpinister og langrennsløpere. I tilknytning til serveringsstedet er det nå også bygd et stort og moderne toalettanlegg.

Sæteråket

Sæteråket er en av mange nye hytter vi har bygget de senere årene. Vi tar stadig på oss nye oppdrag innenfor nybygg, påbygg og restaurering i Hafjell og Omegn.

Andre prosjekter

Bo Lindblad
Bo Lindblad
Bo Lindblad

KONTAKT

Landåsvegen 2, 2626 Øyer

post@passbygg.no

+47 99 37 46 00

Passbygg AS

© 2020 Pass Bygg. Snekret sammen av Luddigweb AS

Snøbrøyting

Våre servicemedarbeidere utfører alle typer snøbrøyting. Det kan være seg traktorbrøyting av veier og innkjørsler, eller håndmåking av gangveier, tak og terrasser. I tillegg til faste avtaler med sameier og privatpersoner, tilbyr vi oppdrag enkeltvis. 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next