Hafjell

Pass Bygg AS har siden 1995 vært med på utbyggingen av hyttefeltene i Hafjell og har i mange år vært en av de største entreprenørene i Hafjell og Gudbrandsdalen. Vi bistår våre kunder med hele byggeprosessen - Fra idé til ferdigstilling.

Pass Bygg AS

Hytte fra Pass Bygg

Vi har en solid stamme av håndverkere, og vår oppdragsmengde er stadig økende. Pass Bygg AS kan levere komplette løsninger, dvs. en totalentreprise levert på tomt formidlet av grunneier, grunnarbeider utført av Sandstulen AS og byggearbeider utfør av Pass Bygg AS. Sammen med lokale firmaer på vvs, elektro, murer og maler, har vi kontroll på hele byggeprosessen.

Skreddersydde hytter for hele familien.

Vi legger stor stolthet i arbeidet vi gjør, og vi er stolte av å ha vært med på å realisere norske hyttedrømmer. Med god kjennskap til fjellet, jobber vi tett med arkitekter for å sikre at resultatet blir akkurat slik du ønsker det, og kanskje enda litt bedre.

Med sine 835 høydemeter, 32 nedfarter og 17 skiheiser tilbyr Hafjell Alpinsenter utfordringer for alle aldersgrupper og nivåer. Sesonger varer vanligvis fra midten av november til ut i april og sikres av et godt snøanlegg som dekker store deler av løypenettet. På Hafjelltoppen har du også muligheten til å legge ut på en skitur i Norges kanskje fineste Langrennsområde. Alpinsenteret ligger i Øyer, ca. 15 min fra Lillehammer og 2,5 time fra Oslo noe som gjør det til en populær destinasjon for helger og lengre ferier - året rundt.

1
NEDFARTER
1
Skiheiser
1 km
Langrennsløyper
1 m
Høydemeter

KONTAKT

Landåsvegen 2, 2626 Øyer

post@passbygg.no

+47 99 37 46 00

Snøbrøyting

Våre servicemedarbeidere utfører alle typer snøbrøyting. Det kan være seg traktorbrøyting av veier og innkjørsler, eller håndmåking av gangveier, tak og terrasser. I tillegg til faste avtaler med sameier og privatpersoner, tilbyr vi oppdrag enkeltvis. 

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next