Pass Bygg AS

Våre tjenester

passicon2

Som totalentreprenør følger vi deg gjennom planleggingsfasen, vi tar oss av alt rundt byggeprosessen og vi sørger for at alt er som det skal – året rundt.

Pass Bygg AS har over snart tre tiår ferdigstilt utallige prosjekter, og har med dette etablert seg som en solid totalentreprenør innen bygg og anlegg i Øyer og omegn. 

Som totalentreprenør bistår vi deg gjerne fra tidlig skisse og hele prosessen frem til ferdigstilling.  Med fokus på planlegging, økonomi og kvalitet er vi et godt valg for ditt neste byggeprosjekt.

Pass Bygg AS er en mellomstor bedrift, noe som gjør at vi har mulighet til å ta på oss oppdrag i varierende størrelse og kompleksitet. Sammen med faste underleverandører og samarbeidspartnere legger vi stor stolthet i å levere et produkt både vi og kunden kan være fornøyde med. 

Byggetjenester

passicon2
Previous
Next

Rehabilitering & tilbygg

Enten du ønsker å pusse opp, skaffe deg litt større plass eller utbedre eksiterende bolig/hytte, bistår vi deg med det du måtte ønske! Rehabilitering og tilbygg handler mye om å finne tilpassede løsninger for hvert enkelt prosjekt, noe vi og våre håndverkere har lang erfaring med. 

Nybygg

Å bygge bolig eller hytte er for de fleste den største investeringen man gjør i løpet av et liv. Sammen med deg som kunde, ønsker Pass Bygg AS å finne gode og kostnadseffektive løsninger i en tidlig fase av prosjektet. Samtidig stortrives vi med unike og spenstige prosjekter som trenger kvaliteten våre håndverkere tilbyr.  Uansett hva det måtte være kan vi bistå deg fra idé, hele veien frem til overtakelse.Som en veletablert bedrift kan du også være trygg på at vi er der for deg lenge etter at du har satt nøkkelen i døra for første gang. 

Previous
Next
Previous
Next

Næringsbygg

Pass Bygg AS har hatt flere prosjekter i næringssammenheng, slik som leilighetsutbygging, restauranter og kontorlokaler. Enten det er et prosjekt i en samspill- eller anbudsfase er vi en aktør å som ønsker å tilby våre tjenester. Våre byggeledere sikrer godt organiserte prosjekter, både med tanke på lovpålagt byggherreansvar, kvalitet og økonomi. 

Servicetjenester

passicon2

Med kontorlokaler i Landåsvegen 2, har vi nærhet til hyttemarkedet på Hafjell. I tillegg til entreprenørvirksomhet, er vi også en servicebedrift som tilbyr et bredt spekter av tjenester for å gjøre din hverdag litt enklere. Dersom det er noe du trenger hjelp med, er du hjertelig velkommen til å benytte deg av våre servicetjenester. Ta kontakt for pris og mer informasjon.

KONTAKT

Landåsvegen 2, 2626 Øyer

post@passbygg.no

+47 99 37 46 00

Passbygg AS

© 2020 Pass Bygg. Snekret sammen av Luddigweb AS

Snøbrøyting

Våre servicemedarbeidere utfører alle typer snøbrøyting. Det kan være seg traktorbrøyting av veier og innkjørsler, eller håndmåking av gangveier, tak og terrasser. I tillegg til faste avtaler med sameier og privatpersoner, tilbyr vi oppdrag enkeltvis. 

Rengjøring

Vi tilbyr ulik vask av din hytte, enten det er helgevask, vindusvask eller rundvask. Våre egne renholdere sørger for å gi deg som kunde trygghet og kvalitet i utførelsen. Vi tilbyr tjenester både på faste avtaler og enkeltvis.

Torvtak

Ingen torvtak er helt vedlikeholdsfrie. Det er med torvtak som med en plen, det kreves riktig stell for et godt og varig resultat. Det er derfor lurt å gjødsle om våren/forsommeren. Kalking bør også gjøres, særlig om hytta ligger i nærheten av skog. Dette for å unngå mosevekst.

Vi tar oss av vedlikeholdet.

Vedlevering, nøkkeltjeneste & ettersyn

  • Vi tilbyr utkjøring av bjørkeved i 60L sekker, levert dit du måtte ønske. 
  • På kontoret vårt i Landåsvegen 2 tilbyr vi oppbevaring av reservenøkkel til hytten din i nøkkelsafe, slik at du eller andre som skulle trenge det alltid har tilgang til hytten.
  • Vi tilbyr ettersyn av hytten din, slik at det ved faste intervaller vil være noe som ser etter at alt er som det skal.
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next